Idag ska jag göra nåt som börjar på SH och slutar på OPPA :D


<3



Nu har jag att göra i helgen :) en Hasselbladare och två blixtar har lånats hem :D och jag fattar nada höhö ;P ..näro men det ska nog gå bra, bara jag får till det viktiga porträttarbetet :/ undra om man kan muta Jennie med choklad ?
aaaaannars får my love ställa upp ;)

Tillbaka till Sthlm kl 6.10.

Som vanligt.. jobbigt att åka tillbaka dit meeeen en viss person får mig ju ändå att längta hem till Sthlm :) sen så är det ju inte så jättelänge kvar till jul då jag åker tillbaka upp hit igen, då jag till och med flyger hit med min käre bror som äntligen har lyckats bli övertalad att komma hem till Sverige en sväng :) (ja mina föräldrar fick köpa hans flygbiljett annars hade han aldrig gjort det själv.. jäkla typ alltså :))






























:) :)


...

Haha har jag sagt hur skönt det är att det inte är så många som vet om/läser min blogg :D om man jämför med min gamla.. usch jag hoppas att jag blivit av med alla "snokare" :) inte lika stressigt på så vis.

Mmm pärlor..

Igår hakade jag faktiskt på mamma å tvillingmostrarna till DollarStore.. jag gick därifrån med många saker rikare och många pengar fattigare.. jag tror att jag hetsköpte plastpärlor.. mamma försökte stoppa mig men det var hopplöst :) köpte även sånt jag redan har mycket av.. t ex några till par vantar.. ja jag börjar nog bli lite av en samlare. Men å andra sidan köper jag inte så mycket i vanliga fall, jag tycker det gäller att passa på när det finns så mycket samlat på ett å samma ställe. Underlättar att ha en mamma också som man kan hålla hand om det blir för läskigt bland folkvirret ;P


Tur att man inte ser hur stor högen egentligen är.. den är enorm!

















Myskatt/my skatt.


Åka hem.. :)

Började känna mig stressad och nervös över min lilla överraskningsresa.. att jag inte skulle få tag på någon sen som kan skjutsa hem mig från tågstationen :) ..så jag ringde iaf pappa nyss som blev väldigt glad och förvånad, så nu är jag i alla fall säker på att någon hämtar upp mig.. skönt :) han lovade även att inte berätta något för my mother :D

Så fem dagar uppe i norrland, fan det kan bli drygt :D ..och mitt sista försök att försöka övertala Daniel i morse att följa med upp gick ju inte så bra nä.... :) skyll dig själv, då får du sova själv!


Nu packa :)

Kan inte sova :(

Tror jag har varit för speedad idag, storstädat i över 4 timmar(lägenheten var fan disgusting)  + tvättat.. trodde jag skulle bli astrött men nu är jag piggare än vad jag i vanliga fall brukar vara den här tiden, jobbigt.. har iaf suttit och kollat igenom massa bilder, hittade ju några studiobilder från förra fredagen som jag hade glömt bort. Har dock inga exempel som är bra(dvs bra ljussättning) men visar ändå en bild på Erika i klassen som stannade kvar och sällskapade mig när dom andra hade gått hem, massa snällt :)

























Kors i taket - jag har varit effektiv!

Stolt för att jag för en gångs skull hade bra flyt på skolan idag! jag som alltid ligger sist och efter när det är labbdagar var klar överlägset först idag :D och Emma får jag inte glömma, som blev klar ungefär samtidigt som mig. Idag framkallades det pressad film, så det görs lite annorlunda, och sen kopierade jag upp några kontaktkartor. Den här veckan har vi btw workshop i pressad film, fun fun! :)




Alkohol löser alla problem!

Nu ska Jennie supa ner mig, skål!

Ensamma dar, väldiga värld.

Det blev ingen frukost på Muggen men däremot på ett annat café :) massa trevligt! sen gick jag och Jennie på en fotorunda och jag började känna mig frustrerad över att jag inte hade tillräckligt med film med mig när det var en sån fin dag... men min bättre hälft hade ju iaf en digital kamera med sig ;) ett smart drag där!
Well well i övrigt så är jag inte så förtjust i helger längre, förut har man väl alltid längtat till att det ska bli helg men det gör jag verkligen inte längre.. i och med det kommer nästa ångestmoment.. det är lov snart :S fan jag vill inte ha nåt jävla lov! men jag är iaf glad över att jag ändå kan åka till skolan och göra vad jag nu än känner för.. labba.. använda studion.. ja det löser sig.. om jag nu inte flyr upp till norr, för jag pallar verkligen inte att sitta här själv. Hur klarade jag av förr att sitta här dygn efter dygn, vecka efter vecka,. tja saker och ting var ju iofs annorlunda då, men ändå.



"Ensamma dar, väldiga värld,
orden ekar i hennes röst
Ingen sömn och inga svar
Ingenting kvar mer än ett rostigt svärd,
som hugger och vrider sig i ditt bröst
Vi ses på hjärtats bar
det här är brustna hjärtans höst"

Sömnlöshet..

hata..



Frukost på Muggen imorgon med Jennie iaf, ser fram emot :)

Gissa till vem :* :*


















Ikväll kommer Jennie hem :):)

Skönt att få hem sambon! även om jag kanske sover när hon kommer hem så är jag ändå glad över att ha tillbaka en Jennie i stugan :)

Skolan idag var inte så där jättekul kanske.. stod å kämpade i fotolabbet 6 timmar igår men ändå var jag långt ifrån nöjd med bilderna som skulle redovisas idag.. men men.. man kan ju inte va nöjd jämt.... :) analogt grrrrrrrrr......

Haaallu :)

Idag har jag peppat upp mig rejält för att ta tag i saker nu ikväll, och i helgen! mycket med skolan måste lösas, bland annat måste jag komma på vad jag vill fotografera till det stora projektarbetet som går ut på att dokumäntera något. Ska jag följa en människas livsstil eller en plats? osv... jävligt svårt det här :( många i klassen verkar redan veta vad dom vill göra.. för dom känner massa folk här i Sthlm och har kontakter.. men jag står bara å virrar å kliar mig i huvudet å undrar om det skulle kunna vara intressant att dokumentera om min sambo Jennies liv på LF... ;P skämtosido... jag skulle faktiskt vilja dokumentärfota en hemlös/uteliggare.. men känner tyvärr att det kommer bli ett lite för svårt projekt.
Apropå fota, jag och Daniel har köpt härliga lomofilmrullar! så imorgon ska jag försöka börja med att fota upp en rulle :) Nåväl.. babblat klart!

Inte mina bilder, men det här stuket som lomorullarna ger :)

Bit ihop.. eller bryt ihop ?

Vet inte vad jag ska skriva, men jag har hamnat i en ond cirkel just nu.


Daniel kommer iaf hit sen, nåt bra

Jag är nog en dålig människa.

Åh aa nä jag vet inte jag, var bara till skolan dit och vände idag, men jag har bokat labbet hela söndagen istället, så att jag inte halkar efter.....
suck :(

Just another monday.

Ännu en dag hemma, ensamt men skönt att få placet för sig själv ett tag.. behövs ibland! Fint väder, ut och fota snart samt gå ner i källaren å slänga i en tvätt, spännande! annars en relativt lugn dag, samlar krafterna inför dom två kommande dagarna då det är heladagar i skolan. Tisdag - Labbdag, Onsdag - Studio/ljussättningsdag. Neej nu har jag som sagt lite saker att göra. Puss!

Pusskalas!

Nu när Jennie är bort har jag fått lite sällskap av Daniel i alla fall. Igår var vi ute på en fotorunda vid Skogskyrkogården.. jag börjar ha haft många fotorundor där nu :) sen blev det film på kvällen varav en vi somna till/hann inte se klart. Vi sov mer eller mindre i 12 timmar, rätt duktigt.. men äsch.. är det helg och skitväder så är det :) nåja. En bild.. lägger ev upp fler sen.




Söndag och skola.

Blev även att knalla iväg till skolan den här helgen,
behövde nämligen framkalla lite. :)





Eller så är det bara mina försvinna-tankar som talar.



Usch ibland längtar man bara bort, eller tillbaka. Jag saknar något så fruktansvärt mina kvällspromenader på Malta.. jag längtar tillbaka dit så sjukt mycket ibland att jag bara vill gråta. Fan, att man aldrig inser hur bra man har det, självklart visste jag att jag hade det underbart då.. men jag skulle ha tagit vara mer på tiden när jag bodde där. Jag tror, om inte jag hade haft skola nu, så hade jag flyttat tillbaka dit efter jul. Men sen har jag börjat att fundera på en annan sak.. min utbildning är som sagt två år, men det är inget som säger att man måste göra dom där två åren i rad! såå kanske jag skulle kunna flytta till Malta, eller något annat land, i ett år å sen komma tillbaka till Sthlm och fortsätta med skolan. ?

Dagens lektion.

Grundkurs i Photoshop :D lol..
men jag förstår att dom måste ha såna här lektioner, eftersom en del i klassen mest bara har kört analogt tidigare, så när vi hade grundkurs i analogt så var det väl dom som suckade istället då :) men kul att det är väldigt blandat i alla fall!

Death by chocolate.

Hemma för andra dan, har inte tagit mig seriöst upp ur sängen än, har skoluppgifter att göra, måste handla, lyssnar på Sia - Death by chocolate och har en allmänt ensam dag. Från fullt hus till tomt hus - Daniel, Jennie och Tit knallade iväg imorse för att berika dagen med jobb och diverse annat. Pussa lilla Tila dagligen från Jennie ska jag göra nu också i si så där 12 dagar, jag vill resa bort.. jag med. Får tvinga sovsällskapet aka pojkvännen hit mer ofta samt ta tag i skolan nu i dagarna. Regnat in har det gjort också. Ååh höst, men det är bra nu :) gå i ljus, så skriver jag snart igen <3

Dååligt vaa :)

Förlåt att jag har sån skrivtorka.. men å andra sidan.. kolla bara i Jennies blogg ;P

RSS 2.0