Blev vått i sängen imorse^^

Daniel hällde massa vatten på mig för att jag inte vill kliva upp... blev väldigt blött i sängen... thanks darling! :* ;(

2 bilder från fjärilshuset, har inte hunnit mer... =)


Vill ha!

Daniel skickade den här underbara länken förut å jag blev helt förälskad i den! längtar tills jag själv kan skaffa en kattunge här i Sthlm :):)



Flicks :) <3


Daniel i ett nötskal :)


=)


Lite av fotomässan från igår (förberedelser).

Mobilbilderna:





Nu ska jag upplysa er om att jag är rastlös, kan inte sova, är hungrig, har djävulsk huvudvärk och känner mig allmänt ensam.

Godnatt.



Slutkörd :S

Kom nyss hem från skolan, även fast vi har varit lediga igår och idag.. men tror aldrig jag har varit så flitig som denna dag!
Imore var jag till vårdcentralen, helt värdelöst som vanligt.. mitt blodtryck är tydligen inte okej men jaha sen då?! nä orka. Sen drog jag som sagt till skolan.. hade delredovisning på dokumentärarbetet.. jag gick in och sa "hej jag har inget att visa" och så var det typ inget mer med det.. gick därifrån.. men mitt dåliga samvete gjorde att jag ägnade dagen i fotolabbet istället för att åka hem.. så lärarna inte ska tro att jag är helt värdelös. Imorgon blir det mer redovisning å då har jag faktiskt för en gångs skull hela projekt att visa! skönt, äntligen. Nej nu måste jag äta :S den där mackan jag åt imorse känner jag inte av längre..

Vare nåt mer.. tjah jag saknar min Daniel.

Puss!

Lalalala.

Nyligen flyttade det in nya grannar.. och deras musiksmak är fasen enormt blandad! på typ högst volym har jag idag fått höra hårdrock, fiolspel, opera, trummusik-som-till-ett-indianläger, klassiskt, ännu mer hårdrock, smörpop.. och öööh just nu... nåt bjälleraktigt?! eller är det flöjt också? hmmm... hörde även deras dammsugare halva morgonen =) oh det dom spelar nu måste vara indiskt!

De kanske ger igen för att jag spelade så hög musik hela dagen/natten igår.....

Sthlm, världens ensammaste stad.

Jag säger ju det, att jag hatar helgerna.. och inte blir det bättre av att jag dessutom är ledig måndag-tisdag.. :(



Seriösa ateljé-dagar :) trams, flams och hög musik! :)


Ursäkta för dom gamla inläggen..

..å ursäkta för allt :) mitt liv är lite... ostabilt ibland.. men det ska troligen bli bättring på det nu :)

Puss! 

Och vem är katten grå?

Vin och Cosmopolitan och massa Jennie och kvällen blev räddad :) kattungar kan gå en på nerverna ibland :)




RSS 2.0