Hide and seek.


...

blä.

Labbat.

Varit på skolan mest hela dagen idag trots att det är lördag, jag och Emma bokade labbet 8 timmar för att kunna leka å ha oss lite :) Jonath dök även upp. Skitbra ju att man får tillgång till skolan även på helgerna.. varje dag till kl 00.00 får man vara där.. till och med caféet var öppet vilket förvånade mig.. skitbra skola! =) nåja nu typ stinker jag framkallningsvätskor å jag tuppade av direkt jag kom hem... ZZzz.. inte hälsosamt det här :) nääää det ska vara digitalt I say! ;)

(: (:







And now is it
you and me


Skogskyrkogården.

Jag skaffade mig faktiskt en gammal D70 nu i veckan för att kunna börja hålla på med IR-bilder igen, det var två år sen sist nu. Jag ska även försöka få Daniel att hjälpa mig att plocka ut nåt slags filter inne i kameran så att det blir en änne bättre "IR-kamera" för ännu bättre bilder.. hur perfekt vore inte det? =)




Tagit tillbaka min gamla hobby.

För trött för att skriva nu..
många bilder kvar.. IR is back!



Jag kunde inte hitta min katt imorse..

..för att säga hej då. Blä.

Jag ljög förut, jag hatar hösten och den är precis som alla andra. Jag förstår inte hur den kan ha en sån förmåga att suga så mycket energi ur mig. Jag gillar så klart att kolla på allt det vackra men det är ju egentligen bara sköna intryck man mår bra utav stunden. Eller så är det bara mina gamla hjärnspöken som talar just nu som alla de andra gångerna jag har lämnat mitt hem och familj uppe i norr. Jag hatar att lämna och det är en tung känsla.. även om jag inte skulle stå ut att vara där en dag till.





...



Ane Brun - The Dancer

Sthlm imorgon.

Imorgon blir det att kliva upp tidigit och sätta sig på tåget ner mot Sthlm igen. Förhoppningsvis ska jag hinna till skolan också, vilket inte borde vara några problem.. men heey det är ju SJ.. så att tåget kommer fram i tid kan man aldrig lita på ;)
Nu håller jag iaf på att fixa lite filmer till tågresan, glömde bort det nu sist så lite halvsegt blev det ju. The diving bell and the butterfly ligger iaf klar för resan, jag hoppas att den är helt ok iaf! :)


Skönt fynd!

Mammas gamla kamera som hon köpte när hon var 16-17 år gammal... - och den funkar utmärkt! =) ska köpa lite sköna filmer till så kan det nog bli asmysiga bilder. Just nu sitter typ en 100 år gamla färgfilm i :P får se om den går att framkalla sen.. :)



Höstigt.

Lite frustrerande att det är så fint ute men att jag inte har någon
"okej" kamera med mig :) hitta nån skitkamera här hemma iaf..
skitbilder blääää :) men jag älskar hösten i år!





Hej raringar nu har jag flyttat hit!

Jävla folk som gillar att snoka alltså :P
Nu kör vi lite mer anonymt här.. :) och så kör jag
med samma design-stuk för enkelhetens skull. Toppen! =)

Jag kommer fan hata att reklam tar plats.. men men...

RSS 2.0