Okej, vi tar det en gång till.

Blogg flyttad.. ja igen... orka jag vet, men ändå =)

http://spegla.wordpress.com

jamen nu kanske det blir kul igen!

:)

Jag har levt i total panik idag av att min mobil inte har funkat, det stod bara "inaktivt sim" och jag var förtvivlad.. visst övedrev jag säkert men man känner sig totalt handikappad utan mobil! och min bror har fått stå ut med mitt gnäll.. jag ville ringa support, uppsöka nån telefonbutik å köpte massa internet i onödan på Arlanda bara för att jag ville kolla på Halebops hemsida om dom hade några störningar. Dessutom hade vårat flyg massa förseningar så då hade jag ju velat sitta å smsa folk ;)
När vi kom till Östersund å mötte upp pappa så gnällde jag även för honom och han lovade att hjälpa mig med felet imorgon.. jag var verkligen förtvivlad då(ja jag kan vara lite överkänslig ibland :)).. när vi kom hem så beklagade jag mig även för mamma.. men där slutade det :) hon är så dålig! hon började storflinade så jag förstod ju att nåt var lurt :) fick iaf en iPhone.. dom hade nämligen köpt den tidigare idag och var tvungen att ändra mitt sim-kort till telia.. så ja där kommer förklaringen till mitt ofungerande sim-kort :) må säga att Viktor var jävligt duktig på att spela med, han visste hela tiden varför min mobil inte funka :) aja.. glad är jag iaf! du kan jag förmodligen äntligen höra personen på andra sidan i luren utan massa jäkla brus :) wohoo en iPhone :D

Nä jag väntar med katt :)

inte rätt tillfälle än. Tror jag skaffar en bäbis i smyg istället.

;D

Maine coon = stoooooor kisse!

Denna tjej blir kanske, troligen, min å Daniels... eller ååh jag vet inte :( vill verkligen! ägaren säljer iaf henne till mig om jag bestämmer mig för det. Men visst är hon fin? :)



Skitpost :)

Jag har väntat i drygt 1,5 vecka på en mac-skärm... idag fick jag avin hem hit. Men vad står det.. "hämtas ut i Östersund" what ??? helt otroligt, finns ingen förbindelse kvar mellan mig å Ösd i postväg.. är skriven här i Sthlm och har aldrig haft eftersändelse osv.. och jag har ändå bott här i ett år nu.. OCH om det nu skulle kunna vara lite logiskt så kunde det iaf stått att jag skulle hämta ut i Oviken där jag ändå har bott i stort sätt hela mitt liv... men icke, ringde till posten i Ösd där dom sa att paketet hade legat där ett bra tag, av en slump! kunde ha hamnat i vilken stad som helt.. så ja turen i oturen var väl att det inte hamnade i typ Malmö då^^
Nä men dom ska skicka vidare hit.. egentligen tänkte jag skitsamma jag hämtar ut om en vecka när jag ändå är i Ösd.. orkar inte strula mer.. men dom lovade att det skulle skickas skitsnabbt hit.. så då får jag väl se om det dyker upp snart då.. grr. :)

Luciatåg.

Klockan sju imorse satte sig jag och Jennie framför tvn för att se luciatåget, det var dock ingen höjdare.. rätt dåligt.

Jag vill hem nu, känns inge bra att vara kvar här när man bara gör fel.
Inget verkar särskilt bra.. så jag vet inte jag.. väldigt jobbigt.
Det är verkligen tomtar framma nu i den här lägenheten, tomtar som
förstör och bringar olycka.

Ensamhet är det starkaste ordet som finns för mig



Jennie<3

Typiskt..

Idag låg jag å drog mig en kvart längre än vanligt, jag segade otroligt mycket, jag satt och surfade 20 min å jag "råkade" missa lite t-banetider.. hehe.. alltså i vanliga fall stressar jag på morgon å har inte tid åt något annat än att klä på mig å äta frukost typ :) men idag var det nämligen REDOVISNINGSDAG igen.. usch.. och eftersom jag alltid är den som kommer till lektionen först när det är heldagar (alla är ju så extremt vana vid att börja kl 13) så ville jag inte göra det just idag.. för när man kommer först så måste man sitta å småprata med läraren och om man inte har något att redovisa(som jag) så känner man sig extremt utsatt när man sitter där själv med läraren å måste förklara sitt misslyckande. Sååååååå jag sega som sagt som fan till skolan för jag tänkte att jag enkelt, och osynligt, kunde smyga in mitt under redovisningen utan att märkas så skulle allt kännas mycket lättare och ångestfritt.. men ta mig fan likt förbannat så kom jag dit först!!! :S:S:S helt otroligt! sen kom två till.. och 45 min senare tre till.. dock var det bara fyra som kunde redovisa.. så ja.. vet inte vad jag ville säga med det här, lönar sig inte att komma försent kanske?

Jag och Daniel ska skaffa kissebäbis!

Vettefan vart bilden kommer ifrån men detta är vår dröm^^=) lol höhö


Maine coon

Hemma i sommarbacken <3

Kan inte sova och rotar igenom massa bilder, längtar hem.








Och så längtar jag tillbaka till Malta.. och att ha en lensbaby!


Favoriter i repris :)

Jennie och jag :) (vi ser lika pilska ut än idag ;))


Jag och käre bror.. och älsklingsapan! :)

Dokumentär.

Äntligen har jag kommit igång med mitt dokumentärarbete! men jag starta som i sista sekund.. haft hela terminen på mig :/ drog iaf till Arlanda igår, kom på att jag gjorde ett litet reportagearbete på flygplatsen i ÖSD på gymnasiet och tänkte att jag kunde göra om det igen.. + att jag får använda några av dom gamla bilderna om jag vill.

Har dock haft lite beslutsångest om jag ska köra arbetet i sv/v eller färg.. eftersom det är så många bilder så tycker jag det är svårt att få till samma färgstuk på alla.. då är det lättare med sv/v.. men då kommer nästa utmaning att jag alltid försöker undvika sv/v för jag aldrig tycker jag får till det nå bra.. och så älskar jag färger.. färgstarkt mmm..
Nej SVARTVITT får det bli... och eftersom jag är så sent ute å bla bla så kommer jag inte hinna skicka in till riktigt fotolabb.. så jag får köra med min fotoskrivare, det duger säkert bra men det är svårt att få sv/v bilder att bli rätt med min skrivare.. fast det problemet har ju bl a Crimson också :P blä vad jag babblar på. Har precis beställt extra färg till skrivaren så jag inte riskerar att det skiter sig med det också!

Now Back To Work!



RSS 2.0